Σεβόμαστε την ιδιωτικότητά σας
Το site μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει τη διαδικτυακή εμπειρία σου. Εφόσον συνεχίσεις, συμφωνείς με την χρήση των cookies από εμάς!
×
e-koutras
×
 x 

Items: 0

FaLang Language Switcher

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Monday, 06 July 2020 00:00

Οι ηλιακοί θερμοσίφωνες αξιοποιούν με ιδανικό τρόπο την ανεξάντλητη ηλιακή ενέργεια, με αποτέλεσμα η παραγωγή ζεστού νερού χρήσης να είναι δωρεάν. Αποτελούν χαμηλή οικονομικά επένδυση, δεδομένου ότι ο μέσος χρόνος απόσβεσης είναι τρία χρόνια, ενώ αντικαθιστούν άλλες μορφές ενέργειας οι οποίες είναι βλαβερές για το περιβάλλον. Λύση οικολογική αλλά και συνάμα οικονομική, αποτελούν κλασική επιλογή των ελληνικών νοικοκυριών.

Friday, 12 June 2020 00:00

Στις μέρες μας έχει καταστεί πλέον συνείδηση η αναγκαιότητα για την παραγωγή και την εξοικονόμηση ενέργειας, χωρίς ταυτόχρονα να ρυπαίνεται το περιβάλλον. Τα συμβατικά ενεργειακά αποθέματα του πλανήτη μειώνονται απειλητικά, καθώς οι ενεργειακές απαιτήσεις του πολιτισμού μας γιγαντώνονται επιβαρύνοντας με ρύπους και διαταράσσοντας την ισορροπία του κλίματος.

Friday, 05 June 2020 00:00

To κλιματιστικό είναι σίγουρα είδος πρώτης ανάγκης για να βγάλουμε το καλοκαίρι ή και το χειμώνα (τώρα πια) ανώδυνα, αλλά δυστυχώς κοστίζει ακριβά. Οι λογαριασμοί του ρεύματος όταν έχει πολύ κρύο ή πολύ ζέστη αυξάνονται κατακόρυφα και αυτό είναι ίσως το μεγαλύτερο αρνητικό του κλιματιστικού.

Sunday, 12 April 2020 00:00

Με την περιβαλλοντική συνείδηση να είναι, πλέον, ανεπτυγμένη στην πλειοψηφία του κόσμου, η ενεργειακή σήμανση (energy labeling) αποτέλεσε φυσικό επακόλουθο, με την αναγραφή της σε διάφορες κατηγορίες οικιακών συσκευών να θεωρείται υποχρέωση των κατασκευαστών, με σκοπό την όσο το δυνατόν πληρέστερη ενημέρωση του αγοραστικού κοινού.

Friday, 12 May 2017 00:00

Μήπως ήρθε η ώρα να ανακαινίσεις το μπάνιο σου; Αν ναι, ξεκίνα με τα πλακάκια! Τα πλακάκια μπάνιου αποτελούν τη βασική διακόσμηση του μπάνιου σου, πάνω στην οποία θα βασιστείς για να επιλέξεις τα κατάλληλα έπιπλα και διακοσμητικά. Όπως καταλαβαίνεις, η επιλογή στα πλακάκια μπάνιου αποτελεί μια πολύ σημαντική απόφαση. Για αυτό, πριν προμηθευτείς τα πλακάκια που θα τοποθετήσεις στο μπάνιο σου, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιες επιλογές έχεις και ποιους συνδυασμούς μπορείς να κάνεις.

Friday, 12 May 2017 00:00

Πριν ξεκινήσετε την ανακαίνιση του μπάνιου σας, υπάρχει μία σειρά από πράγματα που θα πρέπει να λάβετε υπ’ όψη σας, προκειμένου να δημιουργηθεί ένα μπάνιο το οποίο θα σας εξυπηρετεί εργονομικά & θα ταιριάζει στην αισθητική σας. Καλό θα ήταν πριν προβείτε στην οποιαδήποτε ανακαίνιση, να σκεφτείτε όλες τις παραμέτρους, τόσο τους οικονομικούς, όσο & τους πρακτικούς παράγοντες για να έχετε ένα σωστό ξεκίνημα.

Friday, 12 May 2017 00:00

Το φυσικό αέριο είναι μια από τις πιο δημοφιλείς λύσεις για τη θέρμανση του σπιτιού, τα τελευταία χρόνια. Είναι πιο οικονομικό από το πετρέλαιο και άλλες συμβατικές πηγές θερμότητας. Είναι αρκετά φιλικό προς το περιβάλλον και πιο ασφαλές από άλλες πηγές θερμότητας. Αυτό συμβαίνει, γιατί το φυσικό αέριο δε συγκεντρώνεται, σε περίπτωση διαρροής. Έτσι, δεν έχει κίνδυνο να εκραγεί. Για όλους αυτούς τους λόγους, αξίζει να βάλεις φυσικό αέριο για να ζεστάνεις το χώρο. Όμως, τι λέβητα φυσικού αερίου να βάλω στο σπίτι μου;

Friday, 12 May 2017 00:00

Το βάψιμο των τοίχων, αν πρόκειται να το κάνεις μόνος σου, φαίνεται μεγάλη διαδικασία. Στην πραγματικότητα όμως, έχοντας προετοιμαστεί κατάλληλα κι έχοντας κάποια μικρά αλλά χρήσιμα tips κατά νου, μπορεί να αποδειχθεί παιχνιδάκι!

×

TOP